Thursday, October 28, 2010

Ehem Ehem ;)


1st of all, Alhamdulillah 
*tadah tangan, sujud syukur (okay, ini tipu)
biar betul?! omaigosh! o.O
 ak buat betul betul benda nih?!
wow!! (muka masih tidak percaya)
uhhhhh...emm.. got nothing to say
well, speechless la katakan, dah buat blog.
 I'm a freshie. 
so, tak pandai bebel banyak banyak sebab bukan pemidato sekolah mahupun pembahas tersohor peringkat kampung.
hanya suka membidas, membangkang dan membebel seorang diri saje :)
so, niat buat blog hanya untuk mengisi masa lapang 
(sebenarnya masa bosan yang teramat sangat di rumah -,-!cuti lama lama, heaven kot!) dan
tempat meluahkan perasaan (tewah tewah tewah! :p) dan 
bermain mood dan
untuk menambahkan kenalan, maklumlah saya penyombong dan annoying ;)
okay lah, itu je kot.
papehal, kita KIT (spe tak tahu KIT, memang tak lahhhhh)
oh lupa nak cakap, buat blog sebab terPENGARUH RAKAN SEBAYA.
rasa macam best pulak.dulu stalk blog orang, sahabat sahabat, 
sampai paksa paksa suruh update blog bagai, kan Ayep? ! *amponkan saya
laaa nih, aku stalk diri aku pulak.
hihihi :D
so, jempot baca ye rakan sebaya, Zaza, Zaki, Alia, Ain, Ayep dan Edy ;)







kukukaki: kawan kawan,  Labels tu apa ye -.-?

2 comments:

  1. cewah! nama aku first gitu! bangga siot! :D

    ReplyDelete
  2. aku pon bangga :) *tibe2, padahal nama aku takde :p

    ReplyDelete